Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

Masterclass Free Publicity bij YDO 2012

Free Publicity, wat is dat eigenlijk? Is Free Publicity gratis?

Wat zijn de grootste misverstanden en wat levert Free Publicity u als vereniging op? Hoe krijgt u uw eigen club in de kranten? Jerry Helmers, vanuit zijn eigen mediabedrijf deskundig op het gebied van Free Publicity, legt ons in één bijeenkomst uit hoe we (meer) media-aandacht bereiken.

Hoe komt u met uw vereniging in de krant?

Helmers bespreekt de belangrijkste DO’s and DON’ts om uw kans op Free Publicity te vergroten. Vanzelfsprekend wordt in dit interactieve verhaal een aantal prikkelende anekdotes uit de dagelijkse praktijk verteld, waaronder uit het mediabedrijf van Helmers zelf. En, de deelnemers in de zaal worden getriggerd om eens goed na te denken over waar zij als verenigingsbestuurder – met hun vereniging – voor staan. We gaan de basis leggen voor een succesvolle Free Publicity Strategie!

Na de pauze gaat Helmers in op de verrassende praktijk... Hoe naar, gemeen, sluw en vervelend kunnen journalisten zijn?! Wie durft de strijd aan met zo’n sluwe en vooral vervelende journalist? Maar vooral: hoe zet u een journalist naar uw hand? Hilarisch, leerzaam, spannend en iets om nooit te vergeten!

Voor wie?

De Masterclass is in eerste instantie bedoeld voor eredivisieverenigingen en voor verenigingen die hebben deelgenomen aan de Week van het Badminton 2012. In totaal is er plaats voor 60 verenigingsbestuurders (maximaal 2 bestuurders per vereniging). Wij stellen iedereen in de gelegenheid om zich aan te melden voor de Masterclass. In het geval er meer aanmeldingen zijn dan er plaats is, dan zullen eredivisieverenigingen en deelnemende verenigingen aan Week van het Badminton 2012 voorrang krijgen.

Wanneer?

De Masterclass Free Publicity vindt plaats op zaterdag 13 oktober van 13.00 uur tot 15.00 uur tijdens de Yonex Dutch Open 2012. De locatie voor de Masterclass is het Topsportcentrum Almere (Pierre de Coubertinlaan 7). Na de Masterclass heeft u de gelegenheid de halve finales van de Yonex Dutch Open te kijken. Hiervoor ontvangt u bij bevestiging van uw deelname een toegangskaart.

Aanmelden?

Bent u geïnteresseerd in de Masterclass Free Publicity? U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Er zal bij de Masterclass een lunch worden verzorgd voor de deelnemers en er zijn voor verenigingen geen kosten verbonden aan de Masterclass. Uiterlijk donderdag 4 oktober zullen wij uw aanmelding definitief bevestigen (afhankelijk van aantal aanmeldingen).

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

BWF: Disqualifications Must ‘Serve as Lesson’

5 jaar geleden

volgend artikel

Geen badminton zonder vrijwilliger

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws