Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

Rolstoelbadminton-toppers zaterdag 22 september in Geldrop

In het kader van de nationale week van het badminton verzorgen 4 nationale rolstoelbadminton-toppers, welke ook internationaal op het hoogste niveau meedraaien, bij BC Geldrop een clinic Aangepast Badminton.

De 4 topspelers die de clinic verzorgen zijn: Inge Bakker, Ilse van de Burgwal, Timo Bakker en Jordy Brouwer von Gonzenbach. Ook de bondscoach Aangepast Badminton, Annie van Daal, is hierbij aanwezig.

Naast de demonstratie zullen ook competitiespelers van BC Geldrop uitgenodigd worden om in een rolstoel tegen deze rolstoelbadmintonners te spelen. Zo kunnen zij zelf ervaren hoeveel behendigheid en techniek vereist is om de badmintonsport op deze manier te kunnen beoefenen.

Locatie en tijdstip

Sporthal de Kievit aan de Linze 13 5667 AH Geldrop. Tijdstip: 13.30h – 15.30h.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Belgian Junior met twaalf Nederlandse deelnemers

5 jaar geleden

volgend artikel

Carlton Christmas Turkey Fat Burner Camp 2012

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws