Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Trainersbijeenkomst Papendal

Vandaag vindt op de Dag van de Trainer de trainersbijeenkomst plaats op Sportcentrum Papendal in Arnhem.

Binnen enkele dagen hadden 50 trainers zich voor deze bijeenkomst aangemeld. Dit keer was het aantal plaatsen voor de bijeenkomst beperkt waardoor niet alle aanmeldingen geaccepteerd konden worden. De badmintontrainers in Nederland hebben hiermee wel een signaal afgegeven dat een dergelijke bijeenkomst voor hun een welkome aanvulling is als trainer.

Met de trainersbijeenkomst organiseert Badminton Nederland tijdens de Week van het Badminton een ontspannen dag voor trainers, waar zij allereerst een kijkje kunnen nemen bij de training van de nationale selectie (met toelichting van bondscoach Gerben Bruijstens). Daarnaast krijgen zij vandaag een rondleiding over Sportcentrum Papendal (door de ambassadeur van de Week van het Badminton; Lotte Jonathans) en zullen ze worden geïnsprireerd door een bijzondere gastspreker. Kon je er niet bij zijn? Volg ons dan op twitter @badm_nederland #wvhb12

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Proefballonnetje: de sportbeurs

5 jaar geleden

volgend artikel

Dag van de Vrijwilliger bij BC Alouette

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws