Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

VBO steunt initiatief Week van het Badminton

Badminton Nederland werkt al jarenlang samen met de Vereniging van Badminton Oefenmeesters (VBO).

Deze organisatie is een trainersvereniging, ontstaan uit de behoefte van trainers om hun kennis en vaardigheden actueel te houden en regelmatig met collega-trainers opgedane ervaringen te kunnen delen.

De VBO vindt het initiatief voor de Week van het Badminton geweldig en wil graag haar steentje bijdragen om het werk van de trainers extra onder de aandacht te brengen. Op vrijdag 21 september, de Dag van de Trainer, willen zij de trainers en coaches in Nederland en België een mooi voorstel doen om lid te worden van de VBO. Die dag zal er door nieuwe leden geen inschrijfkosten betaald hoeven te worden.

Als lid van het VBO krijg je onder andere korting op het volgen van de bijscholingen. Voor dit jaar 2012 zijn de kosten nu slechts 20 euro. Voor aanmelding kun je terecht bij secretariaat@vbo-trainer.nl.

Voor informatie over de VBO kijk je op www.vbo-trainer.nl.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Almere uit tegen Duinwijck

5 jaar geleden

volgend artikel

Samantha Barning: 'Seizoen staat op het punt van beginnen!'

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws