badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Veel Nederlanders in actie bij Belgian International

In het Belgische Leuven vindt van 13 tot en met 16 september 2012 de Yonex Belgian International plaats.

 

Zo'n 300 spelers uit de hele wereld doen mee aan dit toernooi. Ook een groot deel van de Nederlandse selectie verschijnt op de baan.

In het vrouwenenkelspel is de Bulgaarse Linda Zechiri, de nummer dertig van de wereld, als eerste geplaatst. Patty Stolzenbach was de hoogste Nederlandse op de plaatsingslijst, maar moet vanwege een hamstringblessure het toernooi aan haar neus voorbij laten gaan. In het koningsnummer bij de mannen is de Maleisiër Chun Seang Tan als eerste geplaatst. De Belgische topper Yuhan Tan is als vierde geplaatst.

In het mannendubbelspel lijken de beste kansen te liggen voor de Nederlandse deelnemers. Koen Ridder is samen met zijn Poolse partner Adam Cwalina als eerste geplaatst in België. Daarnaast staan er nog twee Nederlandse koppels in de top-vier. Jorrit de Ruiter/Dave Khodabux (2) en Jelle Maas/Jacco Arends (4) hebben goede papieren om ver te komen in het toernooi.

Volg de Yonex Belgian International hier.

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 14 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws