badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Wij gaan naar de Yonex Dutch Open badminton! - Yonex Benelux
© Yonex Benelux

Wij gaan naar de Yonex Dutch Open badminton!

Wij gaan naar de Yonex Dutch Open badminton! - Yonex Benelux
© Yonex Benelux +

Een Grand Prix badmintontoernooi in Nederland is uniek.

Het is ook het enige toernooi met deze status en daarom is Yonex er trots op, dat we onze naam aan dit toernooi mogen geven. We zijn nog trotser als we u, de badmintonliefhebber, kunnen bewegen om daar ook aanwezig te zijn. Vandaar 'Wij gaan naar de Yonex Dutch Open badminton!'

Gratis kaarten voor verenigingen

Door middel van drie verschillende acties willen we gratis toegangskaarten verloten voor de Yonex Dutch Open badminton.

Iedere badmintonvereniging, die een afbeelding van de poster op de verenigingswebsite plaatst maakt kans op 2 gratis toegangskaarten voor de finales van zondag. De tweede vereniging, die wij uitloten krijgt 2 gratis kaarten voor de halve finales op zaterdag.

De poster is aan te vragen via facebook.com/YonexBenelux. De poster wordt dan digitaal als PDF of JPEG naar u toegestuurd.

Een geweldige kans om de kaartjes te gebruiken voor een speciaal iemand binnen de vereniging.

Like onze FB-pagina

Als de facebook pagina van Yonex Benelux toch wordt bezocht dan kan je persoonlijk kans maken op gratis toegangskaarten voor de woensdag/donderdag en vrijdag.

Het eerste wat je moet doen is de facebook-pagina van Yonex Benelux 'liken'. Dan al maken tien mensen kans op 2 vrijkaarten voor de woensdag of donderdag.

Als je de facebook-pagina van Yonex Benelux 'liked' en bovendien verteld waarom jij vindt dat je naar de YDO 'moet' dan maak je kans op 4 vrijkaarten voor de vrijdag en een t-shirt van Ruud Bosch van 'Ik hou van badminton'. Dat wordt een unieke prijs waar één persoon kans op maakt.

De uitslag wordt 5 oktober bekend gemaakt op de FB-pagina van Yonex Benelux.

Natuurlijk maken de mensen, die op al fan zijn van onze FBpagina ook kans op de vrijkaarten. We zien jullie allemaal graag op de facebook-pagina maar nog liever horen wij: "Wij gaan naar de Yonex Dutch Open badminton."

geplaatst door

verkregen via Yonex Benelux

Wat vind jij? Er zijn al 40 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws