Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Yao Jie stuit op Engelse Cerfontyne tijdens Yonex Dutch Open

Titelverdedigster Yao Jie neemt het in de eerste ronde van de 64ste Yonex Dutch Open op tegen de Engelse Nicola Cerfontyne, de nummer 99 van de wereldranglijst.

De als eerste geplaatste Nederlandse is één van de favorieten voor de eindzege in het vrouwenenkelspel.

In het mannenenkelspel treft de als zevende geplaatste Eric Pang de Belg Maxim Moreels. Dicky Palyama, de nummer acht van de plaatsingslijst in Almere, neemt het in de eerste ronde op tegen Luka Wraber uit Oostenrijk.

Jorrit de Ruiter en Dave Khodabux (3) hebben in de eerste ronde van het mannendubbelspel een bye. In de tweede ronde treffen ze de winnaar van het duel tussen Léon Nottelman/Michiel Kruijt en Markis Kido/Alvent Yulianto Chandra (Indonesië).

Ook in het vrouwendubbelspel heeft het als hoogste geplaatste Nederlandse Koppel, Selena Piek/Iris Tabeling (3), een bye. De winnaressen van de Yonex Belgian International spelen in de tweede ronde tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Thamar Peters/Paulien van Dooremalen en Jennifer Karnott/Hannah Pohl (Duitsland).

In het gemengddubbelspel mogen Selena Piek en Dave Khodabux, die als achtste geplaatst zijn, het opnemen tegen het Duitse duo Hannes Kaesbauer/Kira Kattenbeck.

Voor nadere informatie en de gehele loting kijk op: www.dutchopen.nl.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Monique Broeke in Noord-Limburg

5 jaar geleden

volgend artikel

Nederlandse deelname aan Czech International

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws