badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Almere komende zaterdag uit tegen VELO

Zaterdag 27 oktober 2012 speelt Almere uit tegen VELO uit Wateringen.

 

In ieder geval op papier een leuke wedstrijd want Dekker Almere staat tweede in de eredivisie met 31 punten uit zes wedstrijden en Van Zundert Velo staat derde met 30 punten uit eveneens zes wedstrijden.

Wat de technische staf betreft is het de bedoeling om Sarah Walker, als vervangster van de ernstig geblesseerd geraakte Thamar Peters, haar debuut te laten maken bij Dekker Almere. Bij Dekker Almere ontbreekt Manon Sibbald, die naar het WJK in Japen is en daar wensen wij haar veel succes toe.

Het volledige programma en de huidige stand is als volgt:

Er staan deze speelronde ook weer leuke wedstrijden op het programma zoals Victoria tegen Roosterse. Een onvervalste Limburgse derby waarbij het op de laatste plaats bivakerende Victoria met 16 punten er alles aan zal doen om streekgenoot Kembit Roosterse (24 punten) de nodige punten afhandig te maken.

Amersfoort zal tegen Slotermeer niet de moeilijkste wedstrijd uit haar historie spelen en een overwinning ligt voor de hand voor de keistedelingen.

Het Haarlemse Duinwijck (21 punten) thuis tegen het Amstelveense Van Zijderveld (26 punten), blijft natuurlijk altijd een mooie wedstrijd voor de badmintonliefhebbers. TFS Barendrecht speelt thuis tegen DKC (Den Haag) en de vraag is of TFS Barendrecht de achterstand van vier punten op DKC kan goedmaken.

geplaatst door

verkregen via BV Almere

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Holst schakelt Pang uit op Yonex French Open

6 jaar geleden

volgend artikel

DKC zaterdag tegen TFS Barendrecht

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws