badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Dubbelslag voor The Flying Shuttle '57' en is gemaakt door BN/DeStem - Chris van Klinken / het fotobureau
© BN/DeStem - Chris van Klinken / het fotobureau+ Rick Geers van The Flying Shuttle speelde zaterdagavond twee enkelpartijen in de wedstrijd tegen Van Zundert Velo, met eenmaal winst en eenmaal verlies als resultaat.

Dubbelslag voor The Flying Shuttle '57

Deze afbeelding hoort bij 'Dubbelslag voor The Flying Shuttle '57' en is gemaakt door BN/DeStem - Chris van Klinken / het fotobureau
© BN/DeStem - Chris van Klinken / het fotobureau+ Rick Geers van The Flying Shuttle speelde zaterdagavond twee enkelpartijen in de wedstrijd tegen Van Zundert Velo, met eenmaal winst en eenmaal verlies als resultaat.

"Een mooie uitslag", reageerde coach William van der Maas zaterdagavond na de 6-2-thuiswinst van TFS'57 tegen VELO uit Wateringen, een geduchte tegenstander die meedraait in de top van de eerste divisie.

Onno Quik kon vanwege een reis naar het buitenland met leerlingen net niet op tijd aanwezig zijn, zodat nieuwkomer Rick Geers zijn enkelpartij moest overnemen. "Rick maakte iets teveel eigen foutjes, maar speelde verder een nette partij. Onno presteerde bij het dubbel onder zijn kunnen omdat hij te kort kon inslaan om meteen een volle wedstrijd te spelen", liet Van der Maas weten.

Het gemengddubbel met Quik en Tak Chin Lam liep niet lekker. In de tweede set herpakten zij zich, maar in de derde kwamen hun tegenstanders weer sterk terug. Tak Chin Lam moest veel lopen en buiten een paar mooie smashes ontbrak het Quik aan een goede afwerking. Het werd een nipt verlies voor de thuisploeg in sporthal Gageldonk.

Ondanks goed spel moest Geers in zijn volgende enkelpartij het andere verliespunt incasseren. Na een nipt verloren eerste set overtrof hij zijn sterke tegenstander van VELO. Gaande de derde set kwam Geers nog aardig terug, maar hij moest uiteindelijk toch het onderspit delven.

In het mannendubbel daarentegen imponeerde Geers met Roel Janssen vanaf het begin. Geers: "Wij begonnen sterk, maakten weinig fouten en kwamen goed in het spel. Na onze gewonnen eerste set startten we te sloom en zette VELO ons onder druk. Met sneller spel konden we alsnog de wedstrijd in twee sets naar ons toetrekken."

door

via BN/DeStem Bep Tielemans

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Tweede Badcoach winterkamp in aantocht

5 jaar geleden

volgend artikel

Van Zijderveld Amstelveen speelt gelijk

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws