badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Iris Tabeling: 'Tweemaal winst in competitie'

We moesten op zaterdag om 14.00 uur spelen tegen Hamburg en op zondag om 14.00 uur tegen Berlijn.

 

Zaterdagochtend om 10.00 uur ben ik vertrokken uit Arnhem om keurig op tijd aan te komen in Refrath. We speelden twee keer thuis dus dat was wel fijn, dan hoefden we niet zoveel te reizen verder.

Nadat we de hal weer in een half uurtje hadden opgebouwd, hadden we nog mooi 1,5 uur voordat de wedstrijd zou beginnen. We waren ditmaal wel helemaal compleet, iedereen was weer fit en niemand had een toernooi. Op volle sterkte konden we dus aantreden en strijden voor de punten.

Ik speelde weer zowel de dubbel als de mix op beide dagen. We begonnen zaterdag met de herendubbel en de damesdubbel. Mijn wedstrijd ging eigenlijk vrij goed, de tegenstanders konden wel redelijk mee in de rally, maar wij wonnen de meeste rallies en dus ook de wedstrijd met tweemaal 21-15. De heren hadden ook gewonnen, maar helaas de andere herendubbel niet. Onze eerste herensingel haalde wel het punt binnen, maar helaas de tweede herensingel en de damessingel niet. Met een 3-3 gelijke stand moest ik mijn mix spelen en op de andere baan de derde herensingel. Mijn mix ging in het begin nog wat stroef, maar daarna zaten we er lekker in en wonnen wij hem dan ook vrij overtuigend met 21-17 en 21-11. Dat was het vierde punt en dus was het sowieso een gelijkspel. Maar onze herensingel op de andere baan dacht er anders over en won hem ook met heel goed spel, wat dus zelfs een overwinning betekende voor ons! We stonden zaterdagavond dus nog steeds op een tweede plaats, want degenen die eerste stonden hadden ook weer gewonnen.

Lees de rest van het verhaal op de website van Iris Tabeling.

geplaatst door

verkregen via Iris Tabeling

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

CLEAR! 173 is uit

6 jaar geleden

volgend artikel

Interview met scheidsrechter Joke Renckens

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 17 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws