badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Iris Tabeling: 'Winnaar Dutch Open!'

Afgelopen week stond in het teken van de Yonex Dutch Open. Ik speelde hier dubbel met Selena en mix met Jelle.

Iris Tabeling: 'Winnaar Dutch Open!' - René Lagerwaard
© René Lagerwaard
Iris Tabeling: 'Winnaar Dutch Open!' - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

 

Het begon voor mij op de woensdagmiddag met de mix. Die moest ik spelen tegen de als tweede geplaatste Fransen. We wisten dat er kansen lagen, en we er dus meteen vol op moesten gaan. Echter pakte dit iets anders uit dan gepland.

We begonnen zeer goed en kwamen zeer snel overtuigend voor. Na 5 gamepoints konden we hem dan uiteindelijk toch maken en we wonnen de eerste game met 21-16. Echter eindigden we wel met veel fouten en wat minder goed spel. En dit bleef nog een beetje hangen in de tweede set. We konden niet meer de volledige druk zetten dat we in de eerste set wel konden doen. We bleven redelijk bij tot de 11, maar daarna konden zij uitlopen en dat konden wij niet meer goed maken waardoor er een beslissende derde game moest komen. Dit werd helaas een herhaling van de tweede set, we bleven in het begin goed bij, maar daarna een aantal fouten van ons en dat konden we niet meer goedmaken. Behoorlijk teleurgesteld na dit verlies, want we hebben ons niveau niet gehaald dat we kunnen halen en dat is balen!

Lees de rest van het verhaal op de website van Iris Tabeling.

geplaatst door

verkregen via Iris Tabeling

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

NOS: Pang pakt titel

6 jaar geleden

volgend artikel

Yonex Denmark Open met elf Nederlanders

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 15 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws