badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Jorrit de Ruiter: 'BVM spielt im Konzert der Grossen'

Dit is de kop die vanochtend in de krant van Mülheim staat.

 

Na 6 rondes in de Duitse Bundesliga is het dringen aan de kop van de ranglijst. Vier clubs hebben namelijk hetzelfde puntenaantal, de onderlinge wedstrijden bepalen momenteel wie er eerste, tweede, derde of vierde staat. Mijn club Mülheim staat momenteel tweede na wederom een sterk weekend.

Zaterdagmiddag waren wij te gast in Kaiserslautern bij Fischbach. Dit team staat 9e en voorlaatste en het niveauverschil was ook duidelijk zichtbaar. Binnen twee uur tijd stond de maximale einduitslag van 0-6 op het scoreboard. Ik speelde dit keer zowel de dubbel als de mix, want Marcus Ellis haalde de eindstrijd in Tsjechië en was niet beschikbaar. Beide partijen werden makkelijk in twee games gewonnen, de dubbel samen met onze kopman Zavadsky en de mix met Johanna.

Lees het hele artikel op de website van Jorrit de Ruiter.

geplaatst door

verkregen via Jorrit de Ruiter

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Wederom gelijkspel voor DKC

6 jaar geleden

volgend artikel

Iris Tabeling: 'Afgelopen weekend mocht ik invallen'

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws