badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Kirsten van der Valk: 'Mijn WJK in Japan' - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Kirsten van der Valk: 'Mijn WJK in Japan'

Kirsten van der Valk: 'Mijn WJK in Japan' - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Iets meer dan 2 weken geleden vertrok ik naar Japan voor de WJK.

De reis was lang en we arriveerden heel vroeg Japanse tijd bij onze bestemming Chiba. Even twee uurtjes de tijd genomen om te gaan slapen, maar daarna wakker blijven om de jetlag zo klein mogelijk te houden. Dit wakker blijven was moeilijk, bij alles wat ik deed viel ik letterlijk bijna in slaap, maar dit bleek de volgende dag toch wel erg belangrijk te zijn geweest, want ik had al snel weinig last meer van de jetlag.

De eerste paar dagen stonden er twee keer per dag trainingen op het programma, en ik voelde me tijdens de trainingen erg fit. De eerste dag moest ik me daardoor erg inhouden, want ik wilde graag volle bak gaan, maar dat is na zo'n reis niet heel erg verstandig. De rest van de trainingen gingen erg goed en ik wilde erg graag beginnen met het toernooi, ik was er klaar voor.

In het teamtoernooi speelde ik zelf pas de tweede dag, waardoor ik helaas nog een dagje langer moest wachten. Nederland won de eerste dag van Ierland met 3-2. Nog geen hele sterke wedstrijd, maar dit werd anders de volgende dag waar we tegen Canada en Indonesië moesten spelen.

Lees de rest van het verhaal op de website van Kirsten van der Valk.

geplaatst door

verkregen via Kirsten van der Valk

vorig artikel

Jorrit de Ruiter: 'Yonex Denmark Open'

6 jaar geleden

volgend artikel

Iris Tabeling: 'Doet jouw internet het?'

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 52 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws