badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Lotte Jonathans wil ervaring overbrengen

Lotte Jonathans is zich volop aan het oriënteren op haar toekomst.

 

Zondag neemt de voormalig kampioene in Almere afscheid van het topbadminton ("Een leuke erkenning"), intussen zijn gesprekken over een maatschappelijke carriere in volle gang.

Vandaag spreekt Jonathans tijdens een netwerkbijeenkomst over de link tussen bedrijfsleven en sport. "Ik kan mijn jarenlange ervaring als topsporter inbrengen. De doelgerichtheid, het samen scoren, profileren als sterk individu in een team. Het lijkt mij buitengewoon leerzaam daarmee iets te doen."

Ze omschrijft zichzelf als een 'sterke persoonlijkheid' en een 'boegbeeld voor de sport'.

Jonathans: "Ik wil graag mijn naam ergens aan verbinden. Dat kan in het badminton, maar dat hoeft niet per se. Ik ga zelfs liever voor het nieuwe. Ik leer van de beleving, niet alleen om erover te lezen."

Ze was ambassadeur van de Week van het Badminton, dat een doorslaand succes werd. "Het is zowel de bond als mijzelf goed bevallen. Ik zou het toejuichen als dat project verder door wordt getrokken en ik op projectbasis dingen kan blijven doen."

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws