Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© NOS

NOS Radio: 'Eric Pang gaat door tot Rio 2016'

© NOS+

Het is alweer acht jaar geleden dat badmintonster Mia Audina de finale haalde van de Olympische Spelen.

Het bleek een kortstondige opleving van een sport die in ons land nooit echt de massa in beweging heeft gebracht. Deze week wordt in Almere de Dutch Open gespeeld, het jaarlijkse toptoernooi in Nederland. Eric Pang is daar bij de mannen de voornaamste landgenoot. Hij kondigde onlangs als enige van de vier echte nationale toppers aan dat hij zijn loopbaan wil voortzetten tot en met de Olympische Spelen van Rio de Janeiro.

door

via NOS

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws