badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Roosterse baas in eigen huis

De Limburgse club wint overtuigend met 7-1 van Slotermeer en stoomt op naar een 5e plek in de eredivisie.

 

Na bijna 3,5 uur attractief en spannend badminton vielen spelers, trainers en begeleiders elkaar om de nek om deze sublieme overwinning te vieren. Roel van Heuckelom was als eerste aan zijn welverdiende Duvel nadat hij samen met Dennis Dubbelman de baas bleef over Hans van Os en Ralph Starren in 2 sets (21-12 / 21-17).

De DD van Wendy Hoeve en Debbie Janssens lieten ook nu weer zien dat hier nog meer potentie in zit en ook zij wonnen in een spannende driesetter van het duo Campman/Ottenhof.

Daarna was het de beurt aan Marijn Put die zo langzamerhand uitgroeit naar de verrassing van het seizoen. Hij liet zien dat zowel RBC als ook Marijn een goede keuze gemaakt hebben bij de afsluiting van het contract. Dave Veerman ging gedesillusioneerd met 21-19 en 21-7 van de baan en een 3-0 voorsprong was een feit.

Toen was het de beurt aan De Nottel (Leon Nottelman) en dat is het sein dat de kantine leegstroomt en iedereen een plekje opzoekt in de hal. Hans van Os speelde een meer dan puike partij en zodoende moest Léon heel diep gaan en alles uit de kast halen om aan het einde van de derde set middels een 22-20 de bovenliggende partij te zijn. Iedereen was ook nu weer getuige van, zoals men in Roosteren dit noemt, een echt Nottelmannetje.

Wendy Hoeve stond vorige week in haar enkel met lege handen terwijl zij een van haar beste wedstrijden ooit gespeeld had. Nu speelde ze onder haar niveau maar wist wel te winnen van Marloes Klaasen in 2 sets (21-19 en 21-18). Na afloop was Wendy niet tevreden met haar eigen prestatie echter het publiek en coaches meer dan blij met deze zege.

Roxanne moest als laatste in de enkel de baan op tegen Jessica Ottenhoff, die als een wervelwind bijna foutloos Roxanne de baas bleef en in twee sets het eerste en zoals later bleek het enige puntje wist te scoren voor de ploeg uit Slotermeer.

Met een 5-1 voorsprong onder de arm werden de mixen gespeeld en ook daarin waren de Roosterse spelers goed bij de les. De GD van Debbie met Dennis lieten niets aanbranden, getuige de 21-13 en 21-15 overwinning. De mix van Roxanne en Léon had iets langer nodig om Slotermeer geen extra punt meer te gunnen.

Na deze overwinning was iedereen binnen de Roosterse gemeenschap blij en daardoor moesten de vrijwilligers achter de bar een tandje bijzetten en extra overuren maken.

Met deze uitslag doet Roosterse zeer goede zaken om weg te komen van de onderste regionen, deze constatering durven wij wel te trekken. Wij bezetten nu een prima 5e plaats op de ranglijst en dat zal het zelfvertrouwen doen toenemen.

geplaatst door

verkregen via Roosterse BC

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

De koploper Amersfoort bij ons te gast

6 jaar geleden

volgend artikel

Amersfoort wint kraker in Carlton Eredivisie

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws