Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© René Lagerwaard+ Clemens Wortel kijkt met trots terug op de Yonex Dutch Open 2012.

Terugblik op succesvolle 64ste editie Yonex Dutch Open

© René Lagerwaard+ Clemens Wortel kijkt met trots terug op de Yonex Dutch Open 2012.

De 64ste editie van de Yonex Dutch Open ligt inmiddels bijna een week achter ons.

Wat blijft is de herinnering aan een succesvolle uitvoering, met veel strijd, prachtige Nederlandse successen, veel bezoekers, druk bezochte side events, een enthousiast Mixed Recreanten Team Toernooi en een plezierige samenwerking met de gaststad Almere.

Inmiddels zijn de terechte bedankbrieven naar onze zakelijke partners de deur uit. Maar wat niet onvermeld mag blijven is de meer dan waardevolle ondersteuning bij dit evenement van talloze vrijwilligers, zonder wiens steun en inzet een dergelijk evenement eenvoudigweg niet te organiseren valt, anders dan met een grote financiële injectie.

Vanaf deze plaats een welgemeend 'Chapeau' aan al die, soms onbekende vrijwilligers, voor hun inzet en betrokkenheid. Deze waardering geldt evenzeer voor de collega’s van het Bondsbureau, dank jullie wel allemaal.

Op naar de voorbereidingen van de 65ste uitvoering in 2013!

Clemens Wortel
Voorzitter Badminton Nederland

door

via Badminton Nederland Clemens Wortel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws