badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Almere wint uit met 6-2 van Slotermeer

Almere heeft zondagmiddag 4 november 2012 met 6-2 uit gewonnen van het Amsterdamse Slotermeer.

 

De spannendste partij was die tussen Cheryl Seinen en Jessica Ottenhof die uiteindelijk in de derde game in de verlenging werd gewonnen door de relevatie van het seizoen, Cheryl Seinen.

Peter Mills speelde de mannendubbelfinale op de Bitburger Open en zijn plaats in het mannendubbel werd ingenomen door Stephan Branderhorst. Dave Khodabux en Branderhorst keken aanvankelijk tegen een achterstand aan maar wisten toch de eerste game nipt te winnen. De tweede game hadden de Almeerders het aanzienlijk makkelijker en zo was het eerste punt in de wedstrijd voor Almere.

De technische staf vond het niet verantwoord om Manon Sibbald, na haar vele uren durende terugreis uit Japan, op te stellen en daar was Manon Sibbald maar wat blij mee, want ze voelde zich bepaald geen 100%. Er werd een beroep gedaan op Rachel Howard en die speelde samen met Yvonne Sie het vrouwendubbel tegen Judith Campman en Marloes Klaassen. Het Almereduo won de eerste game in de verlenging en de tweede game eenvoudig.

Stephan Branderhorst verkeert duidelijk in een vormcrisis, want opnieuw verloor de man met de fluwelen techniek en nu van Dave Veerman en strak in twee games.

Cheryl Seinen verloor de eerste game van Jessica Ottenhof, maar goed spelend won zij wel de tweede game. De daarop volgende derde game was bijzonder spannend door het verloop van deze game. De dames gaven elkaar niets toe en het draaide uit op een verlenging die uiteindelijk door 'de bijter' Seinen werd gewonnen.

Saber Afif was Hans van Os vanaf het begin de baas en Saber won gedecideerd in twee games van de Slotermeerspeler.

Rachel Howard ondervond alleen in de eerste game tegenstand van Marloes Klaassen, maar in de tweede game was dat over en dat bracht de tussenstand in de wedstrijd op 5-1 in het voordeel van Almere.

Vervolgens wonnen Dave Khodabux en Yvonne Sie de eerste game vrijuit spelend van Dave Veerman en Jessica Ottenhof. De tweede game vatten de Almeerders het duidelijk te licht op en kwamen zelfs op een 19-17 achterstand uit. Maar toen werd er een tandje bijgezet en werd het alsnog 21-19 voor Almere.

Reuze spannend en heel leuk om naar te kijken was de tweede mix van Saber Afif en Cheryl Seinen tegen Ralph Starren en Judith Campman. De eerste game was voor Slotermeer, de tweede voor Almere en in de derde game was het zeer lang onduidelijk wie deze game zou winnen. Uiteindelijk was Slotermeer het meest gelukkig door met 27-25 te winnen en dat bepaalde de uitslag in deze wedstrijd 6-2 voor Almere.

Door deze overwinning is het stuivertje wisselen met VELO, dat nu weer derde staat en Almere staat tweede in de Carlton Eredivisie.

geplaatst door

verkregen via BV Almere

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 16 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws