badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Cheryl assistent-trainer bij trainingsgroep van vader Seinen - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen

Cheryl assistent-trainer bij trainingsgroep van vader Seinen

Cheryl assistent-trainer bij trainingsgroep van vader Seinen - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

Wat begon als een 'wat als we'-vraag tijdens een JRT-toernooi, is nu werkelijkheid in Maasbracht.

Binnen een spelersgroep was er behoefte aan extra training waar ook de nadruk gelegd zou worden op de individuele training.

Hierop is er gekeken wat de diverse badmintonscholen voor hen konden betekenen en hoe dit in te plannen was met de reguliere trainingen. Dit bleek niet erg gunstig te zijn. Roland Grispen heeft Alfonds Seinen gevraagd hoe hij dacht over een aparte training in Maasbracht konden organiseren. Een positieve reactie volgde.

Inmiddels bestaat de trainingsgroep uit 16 spelers. Seinen, met assistentie van onder meer zijn dochter Cheryl, zal de groep gaan trainen.

Er zal deelgenomen gaan worden aan jeugdtoernooien op provinciaal niveau en aan een aantal landelijke Junior Master toernooien. De ambitie is er om met deze regionale trainingsgroep hoge ogen te gooien op de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2013. De prioriteit ligt echter bij het verbeteren van de individuele spelers.

geplaatst door

verkregen via Alfonds Seinen

Wat vind jij? Er zijn al 44 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws