badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Jordy Hilbink: 'Trainingsweek 13 in Denemarken'

In het kader van badminton valt er iets minder nieuws te vermelden.

Zojuist heb ik mezelf ingeschreven voor de Irish open dat gehouden wordt van 6 t/m 9 December in Dublin. Daarnaast kan ik mezelf gaan klaarmaken voor de Norwegian international dat over anderhalve week van start gaat in Oslo.

Nog een lichtpuntje op deze koude zondagavond. Vorige week heb ik samen met mijn teamgenoten de eerste 3 punten binnengesleept in de competitie. Hierbij wisten wij af te rekenen met onze tegenstander en directe concurrent Randers. Mijn beide partijen singel en dubbel wist ik hier te winnen. De totale uitslag werd 9-4.

geplaatst door

via Jordy Hilbink

vorig artikel

Almere wint uit met 6-2 van Slotermeer

5 jaar geleden

volgend artikel

DKC wint in eigen huis van Victoria

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 26 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws