badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Patty Stolzenbach blikt terug op de Hungary International

Vorige week reisde ik op woensdag naar Budapest voor de Hongarije International.

 

Dit keer hadden een andere coach mee dan normaal, Robbie Kneefel was dit keer mee. Ik stond 7de geplaatst en had er veel zin in. Op vrijdag mocht ik beginnen met spelen. Vrijdag speelde ik in de eerste ronde tegen de Russische Ksenia Polikarpova, en ik speelde een slechte wedstrijd. Ik had iets anders in gedachten voor ik naar dit toernooi afreisde maar het zat er niet in. Ik verloor in drie sets met 12-21, 21-16 en 15-21.

Lees de rest van het verhaal op de website van Patty Stolzenbach.

geplaatst door

verkregen via Patty Stolzenbach

vorig artikel

Rune Massing: 'Kan niets anders dan trots en tevreden zijn'

6 jaar geleden

volgend artikel

Ver van moeders pappot

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws