badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Persoonlijke training op OroDenmark

In februari 2013 starten we weer met een nieuwe periode van drie maanden persoonlijke training op Oro.

Persoonlijke training op OroDenmark - Ron Daniëls
© Ron Daniëls
Persoonlijke training op OroDenmark - Ron Daniëls
© Ron Daniëls +

 

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

De feestdagen zitten er op en de koude wordt dan weer wat minder.

Er hebben op vallend veel dames belangstelling voor deze periode. Het is misschien wel een goed idee om naast de gewone training een speciale damestraining te gaan doen voor zowel de damesenkel als damesdubbel.

Wat me ook opviel is dat er vragen komen over speciaal training voor het daarop volgende seizoen. Meiden de graag een analyse willen hebben over een bepaald onderdeel van hun spel omdat ze daar graag de focus op willen leggen bij hun club of voor het nationale team.

Het is ook juist datgene wat ik graag wil doen. Bepaalde onderdelen van het spel extra belichten. De zwakke kanten van de rol die een speler heeft versterken, zodat die rol veel beter uit de verf komt.

Twee spelers hebben zich alweer voor de volle twee maanden aangemeld terwijl een paar anderen graag één maand willen komen. Ook voor in de voorjaarsvakantie hebben drie spelers belangstelling, waarvan twee willen komen samen met hun trainer zodat ze de training ook na Oro door kunnen zetten.

Badminton op Oro

Ik ben erg blij met de ontwikkeling van 'mijn eiland'. Drie jaar terug heb ik bij de burgemeester een presentatie gehouden en hij heeft dat beleefd aangehoord. Twee weken terug waren Huynh en ik weer op het kantoor van de burgervader en hij wist nog alles wat ik hem toen had verteld dat we zouden gaan doen. We hebben dit deel kunnen afvinken: het is volbracht. We hebben geleverd wat we hadden beloofd en daarom hebben we meer en meer medewerking voor ons volgende doel.

Heb je belangstelling om met dit team mee te doen, dan kunnen we kijken of je er in past en wat we voor jou kunnen doen. Of je nu gewoon eens lekker persoonlijk wil werken en geen belangstelling hebt om de top te halen of als je doel de Olympische Spelen is: je kunt altijd contact met me opnemen en ik zorg ervoor dat jij je doel haalt.

Ron Daniëls

Voor dagelijkse updates kijk je op www.facebook.com/orodenmark.

geschreven door

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

CLEAR! 177 is uit

6 jaar geleden

volgend artikel

Vincent de Vries maakt het verschil bij Amersfoort

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 12 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws