badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Robin Tabeling: '13 punten erbij, één teen eraf'

De tweede helft van de competitie begint met een dubbelweekend.

 

Wij als Amersfoort staan, na tegen iedereen gespeeld te hebben, bovenaan met een gat van 9 punten. Zaterdag begon de tweede helft en zo traden wij aan tegen BC Duinwijck. Deze wilden natuurlijk revanche nemen na de 8-0 nederlaag vorige keer. Voor ons zat er sowieso geen 8-0 in aangezien Gayle nog steeds geblesseerd is en de andere teams ook moesten spelen. Een invaller kon dus niet geregeld worden en het verlies punt namen we dan maar voor lief. Na een vliegende start in de damesdubbel wisten Jelle en ik ook onze dubbel te winnen. 2-0 voorsprong was een feit. In de singels kwam Duinwijck wat dichter in de buurt.

Zeker Nick had het moeilijk tegen Jerry, waar Nick ook nog eens een blessure op liep. Gelukkig viel die wedstrijd de goeie kant op, maar zagen we Kirsten op de andere baan verliezen. Na opgave van Gayle en winst van Vincent was het, voor de wat minder rekenkundigen onder ons, dus 4-2 in het voordeel van Amersfoort. De mix van Maartje en mij ging wat stroef. Het was een wedstrijd zonder al te veel rally's en te veel fouten van beide kanten. Waar de eerste set met 21-16 gewonnen werd, was het de tweede wat krapper. 26-24 werd de eindstand en we hebben totaal niet het niveau gehaald van vorige week. Maar de winst was er en een 6-2 uitslag op de borden. Snel naar huis want een dubbel weekend heet niet voor niets zo, morgen weer een wedstrijd.

Lees de rest van het verhaal op de website van Robin Tabeling.

geplaatst door

verkregen via Robin Tabeling

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws