badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Russel Muns en Myke Halkema MVPs van speelronde 8' en is gemaakt door CdR
© CdR

Russel Muns en Myke Halkema MVPs van speelronde 8

Deze afbeelding hoort bij 'Russel Muns en Myke Halkema MVPs van speelronde 8' en is gemaakt door CdR
© CdR+

Lisa Malaihollo is een geliefd speelster, zoveel blijkt uit de reacties op haar nominatie als MVP van speelronde acht.

Miniscule VELO Player, Masterlijke VELO Player, Meest Vrouwelijk Persoon, Meest Vriendelijk Persoon en ga zo maar door. Helaas blijkt haar nominatie ook iets te vroeg te komen.

Haar prestaties zijn voor de meeste spelers in de Nederlandse bondscompetitie toch best wel bewonderingswaardig. Maarrrr, om MVP van speelronde acht te worden, moet je toch echt iets meer doen dan in twee games verliezen van Akvile Stapusaityte van Duinwijck. Of zoals René Lagerwaard het verwoordt: "Met 2 verloren partijen in ronde 8 lijkt me dat onmogelijk."

Wanneer je de uitslag van afgelopen weekend leest als Malaihollo - Stapusaityte 21-13 21-14, dan had het logisch geweest. Maar nee, fout gelezen en nu even door het stof: sorry Lisa. Het was niet zo bedoeld. Het ligt niet aan jou, het ligt aan ons. Mogen we je voor deze week - vrij naar Duinwijck-coach Maurits van Tubergen Lotgering - vernoemen tot Meest Vriendelijke Persoon van speelronde acht?

Voor de jackpot

Een tipgever liet ons weten dat Myke Halkema en Russell Muns dit weekend toch wel een MVP-waardige prestatie hebben neergezet. Myke won haar dubbel met Wendy, Russell zegevierde met Dicky en samen gingen ze voor de jackpot in de gemengddubbel. (De losse foto's van de spelers bovenaan dit artikel komen van René Lagerwaard overigens, bedankt René!)

Zelfs na hun lange vlucht uit Japan bleken de twee van onschatbare waarde voor hun club VELO. Dat maakte de keuze voor deze week eenvoudig, ondanks het 'dat is een beetje dom'-foutje wat eraan voorafging. Als MVPs van speelronde acht maken Russell en Myke kans op de badmintonline.nl Carlton MVP Award van de Carlton Eredivisie 2012-2013.

Stuur je suggesties in

De afgelopen 3 speelronden hebben we hier ter redactie zelf gekozen. Dat dat niet vlekkeloos gaat, hebben we vandaag bewezen. Daarom vragen we jullie opnieuw om je tips in te sturen en graag ook met korte (of langere) motivatie.

door

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Schenk: 'Yao Jie played at a very high level'

5 jaar geleden

volgend artikel

CLEAR! 177 is uit

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws