clubzoeker

Russel Muns en Myke Halkema MVPs van speelronde 8

Russel Muns en Myke Halkema MVPs van speelronde 8

Lisa Malaihollo is een geliefd speelster, zoveel blijkt uit de reacties op haar nominatie als MVP van speelronde acht.

SportSport

Ken je BC Gilze al?

Miniscule VELO Player, Masterlijke VELO Player, Meest Vrouwelijk Persoon, Meest Vriendelijk Persoon en ga zo maar door. Helaas blijkt haar nominatie ook iets te vroeg te komen.

Haar prestaties zijn voor de meeste spelers in de Nederlandse bondscompetitie toch best wel bewonderingswaardig. Maarrrr, om MVP van speelronde acht te worden, moet je toch echt iets meer doen dan in twee games verliezen van Akvile Stapusaityte van Duinwijck. Of zoals René Lagerwaard het verwoordt: "Met 2 verloren partijen in ronde 8 lijkt me dat onmogelijk."

Wanneer je de uitslag van afgelopen weekend leest als Malaihollo - Stapusaityte 21-13 21-14, dan had het logisch geweest. Maar nee, fout gelezen en nu even door het stof: sorry Lisa. Het was niet zo bedoeld. Het ligt niet aan jou, het ligt aan ons. Mogen we je voor deze week - vrij naar Duinwijck-coach Maurits van Tubergen Lotgering - vernoemen tot Meest Vriendelijke Persoon van speelronde acht?

Voor de jackpot

Een tipgever liet ons weten dat Myke Halkema en Russell Muns dit weekend toch wel een MVP-waardige prestatie hebben neergezet. Myke won haar dubbel met Wendy, Russell zegevierde met Dicky en samen gingen ze voor de jackpot in de gemengddubbel. (De losse foto's van de spelers bovenaan dit artikel komen van René Lagerwaard overigens, bedankt René!)

Zelfs na hun lange vlucht uit Japan bleken de twee van onschatbare waarde voor hun club VELO. Dat maakte de keuze voor deze week eenvoudig, ondanks het 'dat is een beetje dom'-foutje wat eraan voorafging. Als MVPs van speelronde acht maken Russell en Myke kans op de badmintonline.nl Carlton MVP Award van de Carlton Eredivisie 2012-2013.

Stuur je suggesties in

De afgelopen 3 speelronden hebben we hier ter redactie zelf gekozen. Dat dat niet vlekkeloos gaat, hebben we vandaag bewezen. Daarom vragen we jullie opnieuw om je tips in te sturen en graag ook met korte (of langere) motivatie.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!