Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen

Spits: 'Badmintonkampioen wil fans op huwelijk'

© Alex van Zaanen+

Het leek een Maleisische badmintonkampioen wel leuk als een paar van zijn fans op zijn huwelijk aanwezig zijn. Daarom bedacht hij een ludieke actie.

Wie het leukste bericht op de Facebokpagina van Lee Chong Wei zet, krijgt een invitatie voor de bruiloft. De tweevoudig winnaar van Olypmpisch zilver stapt op 9 november in Kuala Lumpur in het huwelijksbootje met voormalig topspeelster Wong Mew Choo. De gastenlijst is niet mis: ook de premier van Maleisiƫ, Najib Razak, heeft een uitnodiging gehad.<-p>

Fans hebben tot 5 november de tijd om een bericht op de Facebookpagina van Lee Chong Wei te plaatsen. Ook een poging wagen? Dan moet je wel eerst uitvogelen welke Facebookpagina van de echte Chong Wei is.<-p>

door

via Spitsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Over de auteur:

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws