badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

TFS Barendrecht doet zichzelf tekort tegen Van Zijderveld

In de uitwedstrijd tegen Van Zijderveld kon TFS maar niet echt doorzetten, ondanks een 2-0 voorsprong na de dubbels.

 

De heren Michiel Kruijt/Dean Versteeg wonnen verrassend, terwijl de dames Daisy Bommeleijn/Monique Broeke nauwelijks tegenstand ondervonden. Gelet op de voor TFS kansrijke partijen daarna bleek Van Zijderveld over veel inzet en doorzettingsvermogen te beschikken, terwijl het leek alsof TFS zich niet bewust leek van de punten die hier mogelijk te halen waren.

Bij de dames verloor Monique, die haar eerste serieuze wedstrijd weer speelde na haar blessure. Wedstrijdritme ontbrak nog, maar ook het stukje beleving lag meer bij de Amstelveense ploeg. Pascalle van Nielen begon zeer voortvarend en won de 1e game. Daarna slopen de foutjes in het spel van Pascalle en wist haar tegenstandster te winnen door puur vastheid te vertonen en inzet om iedere shuttle te halen. Pascalle geeft nooit op, maar kon haar spel van de eerste game niet meer vinden. Dit was toch wel een domper voor TFS die op meer had gerekend.

Bij de herenenkelspelen had Rick Janssen geen kans tegen Lester Oeij. Dean probeerde het in zijn enkelspel wel, maar de simpelheid waarmee zijn tegenstander kon winnen, zegt iets over de stappen die Dean nog moet maken om aan te haken op dit niveau.

De gemengddubbels waren leuk om te zien. Michiel en Daisy speelden zeker niet slecht en pakten de eerste game. Daarna leek het of werkelijk alles lukte aan de kant van Van Zijderveld, waarbij de netband regelmatig voor TFS een negatieve invloed had. De hardwerkende en soms opportunistisch spelende Lester samen met Tamara van der Hoeven speelde formidabel.

TFS verloor uiteindelijk in de derde game. Opnieuw toch weer enige ontluistering aan de zijde van TFS.

De andere gemengddubbel van TFS Pascalle/Rick wisten ook een derde set eruit te slepen. Daarin bleek van Zijderveld net weer iets scherper en beter bij de les dan TFS. Hierdoor werd de uitslag 6-2 voor van Zijderveld.

TFS zat er in de kleedkamer behoorlijk somber en verslagen bij. Dit was absoluut niet nodig en de absolute wil om te winnen is toch echt nodig om de schaarse puntjes binnen te halen. Volgende week weer een weekend vrij, daarna is het wekelijks weer aan de bak. Op zaterdag 17 november om 18.00 uur is de volgende wedstrijd thuis tegen landskampioen van VELO uit Wateringen.

geplaatst door

verkregen via TFS Barendrecht

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

DKC wint in eigen huis van Victoria

6 jaar geleden

volgend artikel

TFS'57 op koers voor play-offs eredivisie

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws