Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen

Vereniging gezocht voor finale play-offs Carlton Eredivisie vanaf 2014

© Alex van Zaanen+

Op zaterdag 23 februari 2013 vindt voor het derde jaar op rij de finale play-offs van de Carlton Eredivisie plaats in Barendrecht in samenwerking met TFS Barendrecht.

Vanaf 2014 worden ook andere verenigingen in de gelegenheid gesteld om de finale play-offs van de Carlton Eredivisie te organiseren.

De finale Play Off van de Carlton Eredivisie betreft een wedstrijd tussen de winnaars van de halve finale play-offs, die gespeeld worden door de nummers 1 tot en met 4 van de reguliere Carlton Eredivisie. De finale play-offs wedstrijd bestaat uit maximaal acht partijen. Het team dat als eerste vijf partijen heeft gewonnen is landskampioen. Bij een gelijke stand na acht partijen zal een zogenaamde Golden Game bepalen wie landskampioen wordt. De apotheose van het Carlton Eredivisie seizoen 2013/2014 vindt plaats op zaterdag 22 februari 2014.

De intentie is om voor een periode van drie jaar de organisatie van finale play-offs van de Carlton Eredivisie in samenwerking te doen met dezelfde vereniging. Verenigingen kunnen zich tot en met 16 december 2012 aanmelden.

Hier vindt u de randvoorwaarden/eisen waar u als vereniging aan moet voldoen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws