Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Voorbeschouwing Carlton Eredivisie: Speelronde 12

In de twaalfde speelronde van de Carlton Eredivisie staan wederom een aantal mooie affiches op het programma.

Zo neemt Van Zijderveld het in Amstelveen op tegen titelverdediger VELO. In Wateringen werd het afgelopen september 5-3 voor VELO.

Amersfoort reist dit weekend af naar Hoensbroek voor de ontmoeting met de rode lantaarndrager, BC Victoria. In Amersfoort werd het 8-0 voor de trotse koploper in de Carlton Eredivisie en de ploeg is vastberaden om opnieuw dezelfde score op de borden te zetten.

Roosterse is al vier wedstrijden zonder overwinning en zal thuis tegen Duinwijck alles op alles zetten om na acht wedstrijden tegen de Haarlemmers weer eens als winnaar van de baan te stappen.

Na het dramatische dubbelweekend voor TFS Barendrecht, waarin er slechts drie punten werden gesprokkeld, zal de club uit Zuid-Holland het proberen Almere zo moeilijk mogelijk te maken. Geen gemakkelijke opgave, maar de kleine 5-3 nederlaag uit de heenwedstrijd moet de Barendrechters wat hoop geven.

DKC is naast ranglijstaanvoerder Amersfoort momenteel de te kloppen ploeg. De Hagenaars wonnen hun laatste zes wedstrijden en zijn inmiddels opgerukt naar de derde plek in de Carlton Eredivisie.

Klik hier voor de tussenstand in de Carlton Eredivisie.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

DKC krijgt promovendus op bezoek

5 jaar geleden

volgend artikel

Amersfoort treft zaterdag Victoria in Hoensbroek

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws