clubzoeker

Badminton Nederland zoekt sponsors: 'Samen door naar Rio 2016, doe mee!'

Badminton Nederland zoekt sponsors: 'Samen door naar Rio 2016, doe mee!'

Wij geloven in Topbadminton, in onze talenten en in samenwerking. Badminton is een wereldsport!

SportSport

Ken je BV Gouweslag al?

De verbijstering was groot toen bekend werd dat NOC*NSF onvoldoende perspectief zag in het prestatievermogen van het Nederlandse topbadminton en de subsidie introk. Een sport die diverse kampioenen en een zilveren Olympische medaille heeft voortgebracht werd te kort gedaan. Een sport die in opkomende wereldmacht China op nummer 1 staat. Een sport waarin normen en waarden voorop staan. Een sport die iedere Nederlander kan beoefenen én waarschijnlijk ook heeft beoefend, in de sporthal of op de camping.

Een dag later was de verbijstering omgeslagen in nieuwe energie en het geloof om met gezamenlijke krachten en slimme keuzes het tegendeel te bewijzen. We blijven werken aan topprestaties! Met deze oproep zoekt het bestuur personen en partijen die samen met Badminton Nederland deze sportieve uitdaging aan willen gaan.

De missie van Badminton Nederland is om de badmintonsport in het algemeen te stimuleren en het mogelijk te maken om iedereen in Nederland op elk gewenst niveau te kunnen laten badmintonnen; dus ook op topniveau. Topbadminton=Topsport!

Topsport heeft een belangrijke maatschappelijke, promotionele en economische waarde. Topprestaties zorgen voor maatschappelijke cohesie en bovendien fungeren topsporters als rolmodellen met wie wij ons graag identificeren: hun passie, ambitie en discipline spreken ons aan. Topsport is onder alle omstandigheden het beste uit jezelf proberen halen. Het vervallen van een kwalitatief hoogwaardig topsportklimaat is op korte termijn niet alleen schadelijk voor Topbadminton in Nederland, maar op lange termijn ook voor het aantrekken van nieuwe talenten en de breedtesport.

Badminton Nederland wil blijvend meedoen op internationaal topniveau en ziet potentie in onze spelers. Om deze ambities te vertalen wordt een nieuw Topbadmintonplan ontwikkeld, waarin we de randvoorwaarden hebben omschreven die moeten leiden tot succesvolle prestaties in de toekomst.

We willen met onze nationale selectie een talentvolle groep gemotiveerde spelers zo optimaal mogelijk begeleiden naar topprestaties, met als stip op de horizon de Olympische Spelen in 2016 en 2020. Om zonder subsidies dit traject te kunnen volgen zullen we onze plannen optimaliseren en willen we er samen met partners een kwalitatief hoogwaardig traject van maken.

De weg naar Rio is al ingezet en de komende tijd zullen wij het fundament verder verstevigen en hopelijk uitbouwen. Daar staan we voor en daar gaan we voor.

Badminton Nederland is op zoek naar partners die onze topsportambities financieel en facilitair willen ondersteunen en in alle mogelijkheden willen aangrijpen om prestaties mogelijk te maken.

  • Wilt u meewerken aan het behalen van topprestaties?
  • Houdt u ook niet van opgeven, maar gaat u voor de winst?
  • Onderschrijft u het belang van badminton als wereldsport?
  • Gelooft u in de kracht van samenwerken?

Dan is nu het moment om in te stappen en deel uit te maken van ons Topbadmintontraject op weg naar Rio! Neem contact op met Badminton Nederland. Wij lichten graag onze ideeën toe en stellen ons Topbadmintonteam aan u voor! Uiteraard hebben we ook sponsorinformatie beschikbaar en informeren we u ook over wat een samenwerking met Badminton Nederland voor u kan betekenen.

Samen door, doet u mee?

Het bestuur van Badminton Nederland

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!