clubzoeker

Badmintonschool Noord-Limburg erkend

Badmintonschool Noord-Limburg erkend

A en B selectiespelers, Gerda Beerkens (C selectie trainster) en Jean-Paul Geurtjes (B-selectie trainer, links) en Ronald Wetzel (hoofdtrainer, rechts).

In augustus 2012 ben ik begonnen met de Badmintonschool Noord-Limburg en op verzoek van meerdere ouders c.q. spelers ben ik al in de voorbereidingsfase begonnen om een erkenning te krijgen van Badminton Nederland.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Ik heb met een aantal managers/hoofdtrainers van badmintonscholen/academies gesproken om een beter inzicht te krijgen. Waarna ik met de juiste personen binnen Badminton Nederland mailcontact heb gehad, om uiteindelijk een persoonlijk gesprek te hebben gekregen met Geert Jan Venekamp en Robbie Kneefel op Papendal.

Tijdens dit gesprek kon ik aangeven wie ik eigenlijk ben, waarom ik de badmintonschool ben begonnen, hoe het nu gaat en wat ik het liefst allemaal zou willen doen. Tevens is er gesproken over de voorwaarden welke Badminton Nederland wil gaan opstellen en waaraan elke badmintonschool vanaf 2013/2014 zou moeten gaan voldoen, maar daar was op dat moment verder niks over bekend.

En na de mondelinge toezegging tijdens het persoonlijk gesprek, kreeg ik vorige week per mail de officiële bevestiging van de erkenning binnen. Afgelopen vrijdag werd de officiële fotosessie voor de Badmintonschool Noord-Limburg gehouden en dit was natuurlijk een mooi moment om ook nog is dit bericht aan alle spelers en ouders te vertellen.

En even een speciale dank voor de hoofdsponsor MR Badminton en sub-sponsor VT Wonen tegels (Porcelanosa), want die maken het mede mogelijk dat de badmintonschool er zo snel is gekomen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!