clubzoeker

Blenda Wensveens spraakwater: VELO - Slotermeer

Blenda Wensveens spraakwater: VELO - Slotermeer

De laatste thuiswedstrijd van dit jaar, op 12 januari de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Noot van de redactie: De aangeleverde teksten van Blenda Wensveen (Van Zundert / VELO) worden niet langer geredigeerd en dus ongefilterd, ongewijzigd en ongecorrigeerd doorgeplaatst.

Zowel Wendy Slaats als Jim Middelburg zijn geblesseerd. Doordat Wendy niet kon spelen, kon Anita Liu haar debuut maken als invalsters.

De herendubbel werd ook deze week voor VELO gespeeld door Dicky Palyama en Russell Muns tegen Ralph Starren en Hans van Os van Slotermeer. In een snel en prima spel wisten Russel en Dicky al snel deze beide sets te winnen. (21-15 en 21-12)

Ook in de dames dubbel liep het prima, Lisa Mallaihollo en Myke Halkema haalde na een pittige strijd weer een punt binnen voor VELO. Zij namen het op tegen Marloes Klaassen en Ellen Kooijman van Slotermeer. (21-14 en 21-16)

Dicky Palyama van VELO speelde de eerste heren enkel tegen Dave Veerman van Slotermeer. Makkelijk behaalde Dicky de eerste set binnen (21-10). In de tweede set moest Dicky duidelijk een tanje bijzetten, maar ook deze set schreef hij op zijn naam (21-18)

Voor VELO speelde Lisa de eerste dames enkel tegen Marloes van Stotermeer. Lisa ging ervoor en behaalde beide sets met een goed verschil ( 21-11 en 21-16) binnen. Weer een punt voor VELO!!!

Onze invalster, Anita Liu nam het in de tweede dames enkel op tegen Jessica Ottenhoff van Slotermeer. In de eerste set had Anita het zwaar, zeverloor deze set dan ook met 10-21. Maar in de tweede set kwam ze heel sterk terug, het publiek gunde haar elk punt . Helaas redde ze het in de tweede net niet (19-21).

Rikkert Suijkerland speelde een snelle winstpartij voor VELO tegen Ralph van Slotermeer. Zowel de eerste als de set, wist Rikkert met duidelijk cijfers te winnen. (21-11 en 21-14),

De eerste mix speelde Myke en Rikkert tegen Ralph en Ellen. Ook deze sets verliepen redelijk makkelijk voor de VELO_ers. Want beide sets werden met een duidelijk verschil gewonnen. (21-11 en 21-14)

De tweede mix was voor Russell en Anita, tegen Dave en Jessica. In deze partij waren de Slotermeerders duidelijk sterker. (10-21 en 15-21). Maar na een avond van snelle wedstrijden, had VELO toch een mooie winst van 6 punten te pakken. Op naar de play-offs!

Volgende week een dubbel speel weekend .Op zaterdag 22-12-2012 om 19.00 uur BC Amersfoort 1 - Van Zundert Velo 1 en op zondag 23-12-2012 om 14.00 uur Almere BV 1 - Van Zundert Velo 1.

Blenda Wensveen

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!