badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Erik Meijs: 'Een weekend om snel te vergeten'

Na het ziekenhuisbezoek in het vorig weekend besloot ik op maandag om maar meteen weer de baan op te gaan om op deze manier zo snel mogelijk weer vertrouwen te krijgen in mijn lichaam.

Erik Meijs: 'Een weekend om snel te vergeten' - Stef Meijs
© Stef Meijs
Erik Meijs: 'Een weekend om snel te vergeten' - Stef Meijs
© Stef Meijs +

 

Ik heb elke dag getraind, maar van harte ging het nog niet, het duurt toch even voordat je weer alles onder controle hebt.

Na deze trainingsdagen was het tijd voor het laatste competitie weekend voor dit jaar. Op zaterdag speelden we thuis tegen DKC en op zondag uit tegen van Zijderveld.

Over beide dagen kan ik eigenlijk heel kort zijn, het was niet mijn weekend en deze vergeet ik dan ook gauw. Beide wedstrijden kwam ik niet in mijn spel en was ik teveel met andere dingen bezig. Het is te merken dat ik een break nodig heb en daar ga ik dan ook zeker van genieten.

Lees het hele verhaal op de website van Erik Meijs.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws