badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'EXCLUSIEF: Het alternatieve Meerjarenbeleidsplan 2013-2016 voor Badminton Nederland' en is gemaakt door CdR
© CdR

EXCLUSIEF: Het alternatieve Meerjarenbeleidsplan 2013-2016 voor Badminton Nederland

Deze afbeelding hoort bij 'EXCLUSIEF: Het alternatieve Meerjarenbeleidsplan 2013-2016 voor Badminton Nederland' en is gemaakt door CdR
© CdR+

Afgevaardigde Harm van Schaik (Regio Oost) heeft een alternatief meerjarenbeleidsplan geschreven.

© badmintonline.nl en Harm van Schaik

Wat is de huidige situatie bij Badminton Nederland, waar moeten we heen en hoe gaat dat gebeuren?

Inleiding

Op de vorige Bondsvergadering van 23 juni 2012 is er een meerjarenbeleidsplan 2013-2016 besproken en vastgesteld door de afgevaardigden (waar ik er één van ben).

Nu wil ik een eigen invulling geven aan het meerjarenbeleidsplan. Dit omdat ik het niet eens ben met het vastgestelde meerjarenbeleidsplan. Het heeft namelijk geen holistische aanpak aangenomen. Hier bedoel ik mee dat niet alle taken die Badminton Nederland uitvoert zijn genoemd in het plan, alleen de taken die het nieuw wil laten uitvoeren of wil aanpassen. Maar naar mijn idee moeten in een meerjarenbeleidsplan juist de taken besproken worden die het uitvoert, omdat dit de belangrijkste taken zijn; zij geven het bestaansrecht aan van Badminton Nederland. Omdat deze taken niet worden besproken, wordt de gehele financieringswijze ook meteen weggelaten. En juist de financieringswijze dient aangepast te worden, want men weet niet wat er gebeurt met de contributiebijdragen.

Daarom heb ik dit zeer persoonlijke alternatief opgesteld. Hopelijk dat het bondsbestuur hier ook naar kijkt en begrijpt dat het ook anders kan. Veel plezier met lezen. Als je opmerkingen hebt, schroom dan niet om ze te uiten. Ik ben ook wel benieuwd wat jij als lezer vindt.

Harm van Schaik
Afgevaardigde Regio Oost
December 2012

Lees het héle beleidsplan hieronder

door

via Harm van Schaik

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Carlton Eredivisie 2012-2013 - speelronde 12

5 jaar geleden

volgend artikel

DKC pakt zeven punten tegen Slotermeer

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws