badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Jacco Arends: 'Ierland, Berlijn, studie'

Waar te beginnen? De afgelopen maanden is er veel gebeurd.

 

Op een aantal toernooien heb ik verdienstelijk gespeeld, maar mijn gevoel zat nooit helemaal lekker. Dit begon aan mij te knagen. Het kwam mijn vertrouwen niet ten goede. Ondertussen ging het bij mijn club EBT Berlijn ook minder.

Kort gezegd, zonder van deze site een veredelde Privé te maken, komt het erop neer dat ze meer vertrouwen hebben in de Maleisiër Tan Bin Shen en de Schot Robert Blair. Concreet betekent dit dat ik minder – grote – wedstrijden speel. Daar baal ik van! De Duitse competitie vind ik belangrijk voor mijn ontwikkeling. Vooral voor de heren is hier namelijk de kans om veel spannende partijen te spelen.

Toevallig deden mijn teamgenoten – en concurrenten – ook mee aan de Irish Open. Nog toevalliger kruisten onze paden elkaar in de halve finale. U snapt natuurlijk wel dat ik gretig als een jonge hond naar deze wedstrijd toe leefde. We speelden heerlijk! Van mijn 'vormkwakkeling' was totaal geen sprake meer. Jelle bevestigde in deze wedstrijd nogmaals dat zijn bijnaam 'Beer uit Dongen' meer dan terecht is. Ikzelf speelde ook lekker.

Misschien omdat mijn maat Jordy Hilbink op de tribunes ons enthousiast de nodig aanmoedigingen toeschreeuwde? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat Jelle en ik in twee sets van mijn Berlijnse vrienden hebben gewonnen. Uiteindelijk winnen Jelle en ik ook dit toernooi. Daarnaast behaal ik met Ilse een zilveren plak in het gemengd dubbel. Zeer tevreden met dit toernooi, blij dat ik eindelijk weer lekker aan het spelen ben.

Lees de rest van het verhaal op de website van Jacco Arends.

geplaatst door

verkregen via Jacco Arends

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Nationale selectie op zoek naar nieuw onderkomen

6 jaar geleden

volgend artikel

Carlton Eredivisie 2012-2013 - speelronde 14

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws