badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

TFS Barendrecht sprokkelt puntje tegen Almere

TFS Barendrecht zag Almere binnen komen zonder de Engelse teamleden.

 

Vooraf leken er dus punten gehaald te kunnen worden. Helaas bleef het bij een mager puntje uit de damesenkel van Monique Broeke, alhoewel er door TFS in het geheel beter werd gespeeld dan voorgaand weekend, dus dat biedt weer een beetje perspectief.

In de dubbelspelen hadden de dames Monique en Daisy te maken met snel en scherp spelende tegenstandsters die heel veel op het oog kansloze ballen netjes bleven retourneren. Helaas werd er verloren. De heren Rick en Dean speelden zeker niet slecht en leken in de tweede set op setwinst af te stevenen. De heren van Almere waren bijtijds bij de les om toch nog de set in winst om te buigen.

Het enkelspel van Michiel tegen de kopman van Almere Saber Afif, werd ook een prooi voor Almere. Saber speelde sober maar wel heel effectief op de juiste momenten. Michiel kon nooit echt zijn wil opleggen. Dean leek in de eerste set kansen te hebben, echter in de tweede set schakelde zijn tegenstander een tandje hoger en bleek het verschil in kwaliteit erg groot.

Pascalle probeerde op haar beurt het wel tegen haar Almeerse tegenstandster. Deze speelde net iets scherper en zag Pascalle de snelle aanvallende crosslagen vaak net te laat aankomen. In de gemengddubbels lagen er opnieuw mogelijkheden voor TFS op een extra puntje. Michiel en Daisy speelden tegen het gerenommeerde en sterke koppel Yvonne en Dave. De eerste set leek naar Michiel en Daisy te gaan, maar de netband speelde mee in het voordeel van Almere.

Jammer, maar zoals vaker de afgelopen weken, toch weer tegenslag voor TFS. Het wil allemaal net niet lukken. In het vervolg was Almere iets beter bij de les en wonnen. De andere gemengddubbel van Rick en Pascalle ging over het algemeen ook redelijk gelijk op. Net op de momenten dat TFS dacht te scoren, bleef Almere kalm en de shuttle foutloos retourneren en maakte TFS zelf de beslissende foutjes.

Opnieuw een verliespartij voor TFS met 7-1. Almere handhaaft zijn tweede positie en TFS ziet zijn voorsprong op Victoria met een puntje groeien. Volgende week de uitwedstrijd tegen middenmoter Duinwijck uit Haarlem waar opnieuw acht punten zijn te verdelen.

geplaatst door

verkregen via TFS Barendrecht

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Almere wint uit met 7-1 van TFS Barendrecht

6 jaar geleden

volgend artikel

Van Zijderveld Amstelveen buigt opnieuw voor VELO

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws