badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Van Zijderveld Amstelveen wint uit van Slotermeer

Van Zijderveld Amstelveen heeft afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen Slotermeer gewonnen.

 

Net als in de eerste ontmoeting in Amstelveen werd het in Amsterdam 7-1 voor de Amstelveners. Door dit resultaat staat Van Zijderveld Amstelveen na dertien speelronden op een gedeelde vijfde plek in de Carlton badminton eredivisie.

De Amstelveense ploeg heeft de overwinning niet cadeau gekregen, getuige het feit dat vijf van de acht partijen pas na drie games waren beslist. Door Van Zijderveld Amstelveen werden drie partijen (het mannendubbelspel, het eerste vrouwenenkelspel en de tweede mannensingle) in twee games gewonnen. Daarbij scoorde Justin Teeuwen de minste tegenpunten. De vijf overige partijen werden na drie games beslist. Daarbij waren de Amstelveners degenen die viermaal aan het langste eind trokken. Opvallend was dat nu ook het vrouwen dubbel door de Amstelveners werd gewonnen. De winst van het laatste gemengddubbelspel ging als “eer” naar Slotermeer.

Ondanks de vijf drie-gamers, allen zéér spannende partijen, werd deze uitwedstrijd door de spelers van Van Zijderveld Amstelveen met een mooie overwinning afgesloten.

Komende zaterdag komt BC Amersfoort op bezoek bij Van Zijderveld Amstelveen. Het duel met de koploper begint in De Meerkamp om 18.00 uur.

geplaatst door

verkregen via Van Zijderveld

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

TFS Barendrecht pakt drie punten tegen Duinwijck

6 jaar geleden

volgend artikel

TFS'57 deelt de punten met de koploper

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws