Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

Voorbeschouwing Carlton Eredivisie: Speelronde 14

In de veertiende speelronde van de Carlton Eredivisie treffen de nummers twee en drie van de ranglijst elkaar in Den Haag.

DKC ontvangt in eigen huis runner-up Almere. Eerder dit seizoen hielden beide teams elkaar in evenwicht: 4-4.

Koploper Amersfoort reist zaterdag af naar Amstelveen voor de wedstrijd tegen Van Zijderveld, de nummer zes van de competitie. Na de 5-3 nederlaag van vorige week tegen DKC, zal de ranglijstaanvoerder gebrand zijn op een overwinning.

Hekkensluiter Victoria vecht voor een van haar laatste kansen op lijfsbehoud. Zaterdagavond speelt de club uit Hoensbroek thuis tegen het wisselvallige Duinwijck. In Haarlem haalde het team van coach Maurice Breuer eerder dit jaar drie punten.

VELO speelt in de eigen hal dit weekend tegen Slotermeer. De laatste twee duels gingen voor Slotermeer met 7-1 verloren en de Amsterdam-mers willen voorkomen dat in Wateringen opnieuw deze uitslag op de borden komt.

Tenslotte neemt Roosterse het in eigen huis op tegen TFS Barendrecht. Na dertien wedstrijden wachten de Barendrechters nog steeds, als enige eredivisieclub, op de eerste zege. Er werd al wel drie keer gelijkgespeeld. In Barendrecht wist Roosterse met 5-3 te winnen.

Klik hier voor de tussenstand in de Carlton Eredivisie.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Eefje Muskens: 'Goud in Ierland!'

5 jaar geleden

volgend artikel

Samantha Barning: 'Winst in Ierland!'

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws