badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Acht junioren bij de 24th Plock Polish Junior International 2013 - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen

Acht junioren bij de 24th Plock Polish Junior International 2013

Acht junioren bij de 24th Plock Polish Junior International 2013 - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

Badminton Performance biedt junioren de gelegenheid om extra internationale ervaring op te doen middels het organiseren van trips naar internationale toernooien.

Zoals bekend zijn er helaas te weinig financiƫle mogelijkheden om vanuit de bond onze nationale junioren meer internationale toernooien te laten spelen. Badminton Performance biedt faciliteiten en mogelijkheden middels het organiseren van buitenlandse trips. De toernooien worden gespeeld in overleg met en goedkeuring van de bondscoach en Badminton Nederland.

Met de personenbus van Badminton Performance vertrekken donderdag 8 junioren naar Polen. Dit zijn Myke Halkema, Manon Sibbald, Cheryl Seinen, Dorien Lups, Robin Tabeling, Justin Teeuwen, Alex Vlaar en Ruben Jille. Allen gaan mee op eigen kosten!

Turkish International Junior Tournament

Over vier weken gaan Cheryl Seinen, Alida Chen, Ruben Jille en Alex Vlaar met Badminton Performance ook naar de Turkish Junior te Izmir. Dit toernooi maakt ook deel uit van het Badminton Europe Junior Circuit en wordt gehouden in Izmir van 14-17 februari 2013.

geplaatst door

verkregen via BV Almere Chris Vlaar

Wat vind jij? Er zijn al 34 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws