badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Almere maatje te groot voor Slotermeer - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Almere maatje te groot voor Slotermeer

Almere maatje te groot voor Slotermeer - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Veel meer dan de 6-2 verlies zat er niet in afgelopen zaterdag. Of het had de single van Jessica moeten zijn die net in drie games ten onder ging.

Het had de eindstand een iets vriendelijker aanzicht gegeven maar had toch niet kunnen verbloemen dat Almere duidelijk sterker was dan ons team. Almere dat aantrad zonder kopman Saber Afif nam gelijk het heft in handen door de MD en de VD te winnen om daarna gelijk uit te lopen naar een 4-0 voorsprong door het winnen van de 1e ME en VE.

Ralph Starren deed de Slotermeerders weer wat opveren door te winnen van Alex Vlaar en maakte zijn tweede punt van de avond door ook de mix samen met Judith Campman te winnen. Jessica greep net mis in haar single tegen Manon Sibbald maar voor de rest was er weinig eer te behalen.

Met nog één wedstrijd te gaan in de regulaire competitie kan Slotermeer zich op maken voor de P/D wedstrijden om toch nog de plek in de eredivisie te behouden.

Aanstaande zaterdag 12 januari om 19:00 uur ontvangen we Duinwijck in de Weth. Verheijhal.

geplaatst door

verkregen via BV Slotermeer

vorig artikel

TFS Barendrecht doet goede zaken

5 jaar geleden

volgend artikel

Almere Vandaag: 'Jonge talenten geven vorm aan badmintonners'

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 50 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Verzenden van dit formulier is een expliciete instemming met ons privacy statement!)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws