badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

De klassieker Duinwijck-VELO

De equipe van coaches Maurits van Tubergen Lotgering en Rob Ridder reist op zaterdag 15 december af naar de grensstreek.

De klassieker Duinwijck-VELO - Arno van der Bergh
© Arno van der Bergh
De klassieker Duinwijck-VELO - Arno van der Bergh
© Arno van der Bergh +

 

Beide ploegen verdeelden onderling de meeste landstitels en de wedstrijden staan altijd garant voor veel spektakel. In de huidige competitie spelen beide teams geen hoofdrol.

Velo staat op dit moment vierde en lijkt veilig voor de play-offs. Het team van coach Ciraar Slaats heeft door het vertrek van Dennis van Daalen de Jel en Soraya de Visch Eijbergen en enkele blessures geen makkelijk jaar. Hetzelfde geldt ook voor Duinwijck. De wedstrijd van vanavond gaat dus eigenlijk alleen maar om de eer. Het team van Duinwijck is absoluut gebrand op een goed resultaat en heeft gedurende de Feestdagen hard door getraind om dit neer te kunnen zetten.

Vooraf vindt vanaf 17.00 uur de nieuwjaarsborrel plaats, dus kom allemaal om samen het nieuwe jaar in te luiden en vervolgens te genieten van topbadminton!

geplaatst door

verkregen via BC Duinwijck

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws