badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Digitaal inschrijven voor OroDenmark via badmintonline.nl - Ron Daniëls
© Ron Daniëls

Digitaal inschrijven voor OroDenmark via badmintonline.nl

Digitaal inschrijven voor OroDenmark via badmintonline.nl - Ron Daniëls
© Ron Daniëls +

Na OroDenmark op facebook en de vele (trainings)artikelen over dit eiland, komt er iets extra's.

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

Vanaf nu kun je hier op badmintonline.nl informatie aanvragen of je inschrijven voor een trainingsweek bij OroDenmark.

De mogelijkheden voor training bij OroDenmark zijn het afgelopen jaar met steun van Carlton aardig uitgegroeid. Wat begon als een zomerkamp van twee weken is het gegaan naar zes maanden training in seizoen 2012-2013.

De deelnemende spelers zijn heel erg trouw en komen regelmatig terug. Met Mike Proost als uitschieter, want die is vanaf de eerste keer geweest en heeft geen enkel kamp overgeslagen. Naast de spelers is er ook een steeds maar groeiende lijst van trainers die de weg naar het eiland vinden voor de week van bijscholingen en om docent te zijn.

De trainers die er zijn geweest blijven ook vaak terugkomen en zijn ook regelmatige schrijvers geworden op badmintonline.nl. Enige namen van trainers en docenten zijn Henri Vervoort, Roel van Heuckelom, Aad van Zeijl, René Sehr, Judith Meulendijks, Morten Christensen, Joris van Soerland, Martin Eriksen, Dicky Palyama, Andreas Johannsen, Christian Lind en nog veel, veel meer.

Afgevaardigde Badminton Nederland op werkbezoek bij OroDenmark

De belangstelling is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. We hebben deelnemers uit Denemarken, Nederland, BelgiÎ, Duitsland, Frankrijk, ItaliÎ en Vietnam. Trainers van de nationale Selectie in Denemarken komen kijken hoe we het kamp van OroDenmark opzetten en ook in ons land begint men zich te interesseren voor deze aanpak.

Sterker nog: in februari verwelkomen we een van de afgevaardigden van Badminton Nederland. Afgevaardigde Harm van Schaik wil namelijk met eigen ogen zien wat het eiland zoal te bieden heeft. De voorzitter van de VBO (Vereniging Badminton Oefenmeesters) is er al geweest en we hebben met zijn organisatie de wens uitgesproken om kennis te gaan delen via deze club.

geschreven door

Wat vind jij? Er zijn al 41 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws