badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Erik Meijs: 'Op naar Zweden' - Stef Meijs
© Stef Meijs

Erik Meijs: 'Op naar Zweden'

Erik Meijs: 'Op naar Zweden' - Stef Meijs
© Stef Meijs +

Afgelopen week heb ik een stevige trainingsweek gehad, waarbij we een begin hebben gemaakt met intensivering van het programma om een volgende stap in mijn spel te kunnen maken.

Ook had ik nog een controleafspraak bij de cardioloog om even mijn hartkastje die ik 2 weken geleden 24 uur had omgehad te beoordelen. Ook kreeg ik nog een echo en een hartfilmpje om vervolgens te horen te krijgen dat alles er volkomen normaal uit zag nu, dus dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Gelukkig deed ik dit al niet meer, maar het is toch fijn om deze bevestiging te krijgen!

Afgelopen weekend speelde ik met Duinwijck de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Slotermeer. Voor ons stond er niks meer op het spel behalve dat we wel graag 5de wilden worden. Dit lukte ons met een 6-2 overwinning.

Zelf won ik mijn single in 2 sets, maar verloren Karina en ik net aan onze mix in 3 sets. Hiermee is het competitieseizoen dus afgelopen en zullen we pas weer samen spelen tijdens de Carlton GT Cup.

Lees het hele verhaal op de website van Erik Meijs.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Wat vind jij? Er zijn al 42 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws