badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
EXCLUSIEF: Ontslag Van Dooremalen en Coene aangevraagd - LinkedIn
© LinkedIn

EXCLUSIEF: Ontslag Van Dooremalen en Coene aangevraagd

EXCLUSIEF: Ontslag Van Dooremalen en Coene aangevraagd - LinkedIn
© LinkedIn +

Het is allerminst een voldongen feit, maar naar verluidt is het ontslag van bestuursadviseur Martijn van Dooremalen aangevraagd bij het UWV.

Ook voor de functieloze Eline Coene lijkt het doek te zijn gevallen.

De aanzwellende geruchten over hun gedwongen - en volgens velen ook hun járen te late - vertrek komen niet als verrassing. In de 'nieuwe' financiële situatie van Badminton Nederland is het immers niet meer te billijken dat er iemand zo zwaar op de begroting blijft drukken.

Met deze arbeidsrechtelijke excisie lijkt een eerste stap gezet te zijn richting een gezondere badmintonbond. We vermoeden dat 'de man met de snor' op dit moment zijn LinkedIn-pagina aan het opfrissen is; in een tijd dat dienstverbanden onder de loep genomen worden.

De oplettende kijker heeft waarschijnlijk ook al gezien dat Van Dooremalen ergens in de afgelopen week zijn LinkedIn-pagina heeft geüpdate: niet langer noemt hij zichzelf technisch directeur. Dit deed hij tot ver in 2012 namelijk nog wel. Ook weten we nu eindelijk dat hij blijkbaar al meer dan een jaar 'telewerkt' vanuit thuisdorp Oosterhout.

vorig artikel

Roosterse laat Amersfoort ontsnappen

5 jaar geleden

volgend artikel

CLEAR! 184 is uit

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 39 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws