badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'EXCLUSIEF: Wat als ik topsporter zou zijn?' en is gemaakt door CdR
© CdR

EXCLUSIEF: Wat als ik topsporter zou zijn?

Deze afbeelding hoort bij 'EXCLUSIEF: Wat als ik topsporter zou zijn?' en is gemaakt door CdR
© CdR+

Trainer Henri Vervoort speelt in op de nieuwe topsportsituatie van Badminton Nederland: nóg minder geld en uitblijvende sportieve prestaties.

© badmintonline.nl en Henri Vervoort

Welke mogelijkheden zijn er om de weg naar de top (terug) te vinden?

Inleiding

Een wat late reactie, maar dat is de invloed van de Italiaanse cultuur op ondergetekende, geloof ik. Ik had aangegeven in mijn vorige technische artikel, dat ik ook wat zou schrijven over de hele topsport & NOC*NSF problematiek en dat ik dit deels uit oogpunt van een speler zou doen, dus bij deze. Wat ik echter belangrijk vind is om een haalbare, innovatieve oplossing te bieden.

Ik heb een tijd nagedacht over wat ik als voorwaarden zou willen hebben als speler, combinerende met mijn visie als coach over wat er nodig is om wereltop te kunnen halen. Ik lees dat er op 5 januari wordt gesproken over het topsportbeleid, en hoewel dit artikel waarschijnlijk te laat komt, zou het mooi zijn als er over het idee op zich gefilosofeerd zou worden, maar dat kan ook via deze site denk ik.

Henri Vervoort
Italië
Januari 2013

Lees de héle visie hieronder

door

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Over de auteur: Henri Vervoort

Henri is actief als trainer en coach in Italië. Hij is tegelijkertijd bekend en berucht om zijn longform artikelen over badminton.

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Henri Vervoort

Henri is actief als trainer en coach in Italië. Hij is tegelijkertijd bekend en berucht om zijn longform artikelen over badminton.

TEST

Meer nieuws