badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Kirsten van der Valk: 'Competitie en Carlton International Youth Tournament' - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen

Kirsten van der Valk: 'Competitie en Carlton International Youth Tournament'

Kirsten van der Valk: 'Competitie en Carlton International Youth Tournament' - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

Allereerst voor iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Anderhalve week geleden stond er een dubbelweekend op het programma van de competitie. Voor mij een aardig belangrijk weekend, aangezien ik hier weer voor het eerst een wedstrijd ging spelen na de problemen met mijn rug en dit weekend bepalend zou zijn voor mij of ik het Carlton International Youth Tournament in Hoensbroek ging spelen.

Door de duizeligheid waar ik het eerder over heb gehad en daarna rugklachten was ik niet fit en had ik ook niet vaak voluit kunnen trainen. De duizeligheid (waarvan we inmiddels weten wat het is) gaat inmiddels gelukkig alweer een stuk beter, maar of ik genoeg getraind had om twee dagen een toernooi vol te houden en of mijn rug hier genoeg voor hersteld was wisten we niet. Met het dubbelweekend hoopten we hier een redelijk beeld van te krijgen.

Lees het hele artikel op de website van Kirsten van der Valk.

geplaatst door

verkregen via Kirsten van der Valk

Wat vind jij? Er zijn al 44 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws