badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Komende zaterdag Almere thuis tegen Slotermeer

De eerste thuiswedstrijd van Almere in het nieuwe jaar is tevens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2012/2013 in de reguliere competitie van de Carlton Eredivisie.

Komende zaterdag Almere thuis tegen Slotermeer - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen
Komende zaterdag Almere thuis tegen Slotermeer - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

 

Almere speelt op zaterdag 5 januari 2013 om 19.00 uur thuis tegen het Amsterdamse Slotermeer. Almere staat op een gedeelde tweede plaats met 83 punten uit 16 wedstrijden en Slotermeer heeft 40 punten uit evenveel wedstrijden.

Voor Slotermeer is deze wedstrijd nog belangrijker dan voor Almere. Almere is zeker van de play-offs en heeft daarmede haar doelstelling bereikt, maar Slotermeer voelt de hete adem in de nek van Victoria, dat op de laatste plaats bivakkeert. Slotermeer is dus allesbehalve zeker van lijfsbehoud in de Carlton Eredivisie.

Victoria moet trouwens thuis tegen DKC, dat eveneens op de tweede plaats staat dus ook in de 17de speelronde van de Carlton Eredivisie staan er weer belangen op het spel en wordt het weer spannend genoeg.

Het bestuur nodigt u allen van harte uit bij deze laatste thuiswedstrijd van Almere van het seizoen 2012/2013. Moedig de spelers van Almere aan en kom zaterdagavond 5 januari 2013 om 19.00 uur naar Sportcomplex Carl Dekker in de Almeerse Parkwijk.

Voorafgaand aan de wedstrijdstrijd Almere tegen Slotermeer houden de spelers van Almere van 15.30 tot 17.00 uur een clinic voor de eigen jeugdspelers. Het vermelden waard is dat deze clinic op 18 december 2012 werd aangekondigd en binnen een uur was volgeboekt!

geplaatst door

verkregen via BV Almere

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws