badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Manon Sibbald: 'Een weekend met gemengde gevoelens'

In week 4 van 2013 stond alles voor mij in het tekenen van de play offs, met het eerste team van Almere. Wij moesten het in de halve finale opnemen tegen de Haagse club BC DKC. Het beloofde een spannende en zware week te worden.

 

Donderdag 24 januari speelde wij de eerste wedstrijd in onze eigen hal tegen de Haagse club. Een half uur voordat de wedstrijd begon kregen we een teleurstellend bericht te horen van de coach. Onze eerste dame Sarah Walker was woensdag geblesseerd geraakt en dus niet in staat om te spelen. Dit betekende dat ik aan de bak moest in de singel.

Om half 8 gingen de eerste wedstrijden van start, het werden twee spannende dubbels en dat resulteerde in een tussenstand van 1-1. Na de dubbels gingen de singels achter elkaar de baan op. Uit de vorige competitie wedstrijden tegen DKC bleek dat zij in de singel erg sterk waren en wisten wij keer op keer geen punt te pakken. Dit keer was het anders, want na 4 spannende wedstrijden wisten we 1 punt te pakken. Het punt kwam van mij, nadat ik de eerste set gewonnen had moest de tweede dame van DKC de wedstrijd vanwege kramp opgeven. Dit betekende dat de tussenstand 4-2 was. De twee mixen gingen beide in twee sets naar Almere en dat betekende dat de eindstand van de eerste dag 4-4 was.

Lees het hele verhaal op de website van Manon Sibbald.

geplaatst door

verkregen via Manon Sibbald

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

The ecological badminton robot

6 jaar geleden

volgend artikel

Finale Carlton play-offs op 23 februari in Barendrecht

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 13 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws