badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Robin Tabeling allitereert erop los: 'Polen en play-offs!'

Ondanks dat het toernooi al een tijdje afgelopen is, komt er natuurlijk nog een stukje over.

 

De afgelopen dagen na terugkomst vanuit Polen waren op school gebied voor mij lang en zwaar. Een onderdeel van mijn studie is vele uren practica en zeker deze maand ligt de verplichte opkomst hoog. Maar ik heb mij erdoorheen gewerkt en de tijd gevonden om nog even wat te vertellen over de Polen Junior, maar natuurlijk ook vooruit te blikken naar de Play offs!

Waar was ik ook alweer? Oh ja : 1 kwartfinale singel, 2 mixen en 4 dubbels in de kwartfinale. Deze kwartfinales vonden plaats op de vroege zaterdagmorgen, beginnend met de mixen. Waar Myke en ik niet zoveel moeite hadden stonden op de andere baan Ruben en Cheryl ook te winnen. Tot nu toe nog een 100% door naar de halve finales. In de singel mocht Justin het opnemen tegen een jongen uit Belarus. Bij de eerste 11 punten wisten hij en zijn coach al hoever het was, dit ging hij nooit en te nimmer winnen. Uiteindelijk hadden we 6 halve finale plekken, een goede vertegenwoordiging van Nederland. In de halve finales speelde vooral Justin weer goed tegen Adam Mendrek. Ruben en Alex speelden een aardige thriller, waar de overige wedstrijden in twee sets werden gewonnen.

Lees het hele verhaal op de website van Robin Tabeling.

geplaatst door

verkregen via Robin Tabeling

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws