badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

TFS Barendrecht doet goede zaken

In de voor TFS Barendrecht belangrijke thuiswedstrijd tegen van Zijderveld uit Amstelveen streed TFS Barendrecht voor behoud in de eredivisie en met succes.

TFS Barendrecht doet goede zaken - René Lagerwaard
© René Lagerwaard
TFS Barendrecht doet goede zaken - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

 

De damesdubbel van Monique Broeke en Daisy Bommeleyn werd eenvoudig gewonnen. De heren Michiel Kruijt en Rick Janssen hadden het moeilijker. In een spannende duel trok TFS met 21-19 in de derde game aan het langste eind en wonnen. In de enkelspelen was van Zijderveld bij de heren veel te sterk. Dean Versteeg en invaller Ruben Kweekel streden wel en konden in enkele rally's aardig meekomen, maar kwamen te kort.

Bij de dames leek Monique weer haar oude vorm terug gevonden hebben. Weliswaar werd het een derde game, maar ze won dit keer wel van haar opponent uit Amstelveen. Pascalle van Nielen begon aan het wedstrijd en verloor heel snel de eerste game. Daarna kwam ze sterk terug en begon ze goed te spelen. Helaas verstapte ze zich en besloot de coach Edward van der Heuvel na het gestrompel van Pascalle even te hebben aangezien de wedstrijd verder te staken. Gezondheid gaat immers voor alles. Erg jammer, want dit had een belangrijk winstpunt kunnen zijn. Jeannette van der Werff kon gelukkig invallen voor de gemengddubbel. Samen met Rick werd het een mooie driesetter. Uiteindelijk werd er verloren, maar complimenten voor de strijd. Michiel en Daisy bleven in hun partij bij de les en pakten het vierde punt voor TFS.

Opnieuw in deze laatste thuiswedstrijd geen winst voor TFS. Wel was TFS nog niet eerder zo dicht bij hun eerste overwinning in de eredivisie. Feit blijft wel dat door de behaalde vier punten TFS weer twee punten is uitgelopen op de degradatiekandidaten Slotermeer en Victoria. Dit zou voldoende moeten zijn voor handhaving. Volgende week de laatste wedstrijd tegen VELO. Als TFS daar ook weer een paar puntjes weet te pakken is het zeker van handhaving.

geplaatst door

verkregen via TFS Barendrecht

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Omroep Flevoland: 'BV Almere wint van Slotermeer'

6 jaar geleden

volgend artikel

Almere maatje te groot voor Slotermeer

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 14 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws